Hvad søger og tilbyder vi?

Presenco Sport A/S søger moden studerende, som i et studiejob har lyst til at prøve kræfter med opfølgende kundekontakt til eksisterende og nye kunder.
Der er tale om Telemarketing arbejde, hvor du vil få indblik i, hvordan arbejdet foregår i en lille virksomhed med fokus på digital markedsføring og en proaktiv salgsindsats.

Fokus lægges på at få flere tilmeldt vores nyhedsbrevsforløb, Formidling af rabatkoder, Bonusordninger, Outlet, Sæsonvarer, Sende links til interesseområder, Opdatering af stamdata samt Opsøge potentielle leads, som ønsker konkrete tilbud.

Hvad skal man kunne?

Kan du nikke genkendende til noget af nedenstående er det formentlig lige noget for dig.
– Behagelig stemme og veltalende
– Lyttende, venlig, humoristisk/jovial
– Opsøgende og vedholdende

Du må også meget gerne have:
– Flair for IT og digitale værktøjer
– Erfaring med Telemarketing arbejde
– Erfaring med arbejde i idrætsforeninger
– Idrætsudøver

Hvor mange timer drejer det sig om?

Der er afsat 4×4 timer om ugen indenfor normalarbejdstid 8-16, men placering af arbejdstiden kan aftales individuelt af hensyn til undervisning og andre studiejobs.

Hvem er vi?

Som virksomhed er Presenco Sport A/S en lille dansk virksomhed med 4 ansatte, men med et stort sortiment (9000 varenumre). Vi indkøber, markedsfører, sælger og distribuerer sportsudstyr (5 store og 50 små underleverandører) primært i Danmark, men også til resten af Skandinavien. Vi har eget lager, men logistikken fungerer i høj grad også som drop-shipping og cross docking.

Du kan læse en hel del mere om os her https://www.presencosport.dk/omos.

Hvordan får man jobbet?

Send dit CV og eventuel kortfattet ansøgning med foto til mikkel@presencosport.dk, så aftaler vi et tidspunkt, hvor du kan komme forbi for en snak.