Presenco Sport A/S er i vækst og derfor søger vi en praktikant, som har ambitioner om at bidrage med sin viden og sine lærte teknikker til et større og bedre Presenco Sport.

Er du moden og har gåpåmod, kan lide selvstændigt projektarbejde, men også at arbejde i teams.
Evner du en god skriftlig kommunikation og kan du tage udfordringen op omkring oversættelse fra Engelsk/Tysk til dansk, samtidig med at du har humor og er frisk på en udfordring eller 3 🙂

så har vi praktikpladsen til dig!

Hvad får jeg berøring med?

Som praktikant vil du indgå i Presenco Sport teamet på Jernet 13, 6000 Kolding.
Her vil du agere i dagligdagens operationelle samt administrative arbejde, hvor du blandt andet kommer til at arbejde meget med:

  • Telemarketing (canvas pr. e-mail, nyhedsbrevstilmeldinger)
  • Sociale medier (Facebook, instagram, blog, nyhedsbrev og grafisk arbejde)
  • Opdatering af samt input af stamdata (oversættelse, billeder, tekster og priser)

Ydermere får du et indblik i ordre behandling, kundeservice og andre driftsmæssige opgaver.
Dog vil det primære fokus være på salgs- og markedsføringsarbejde og mindre fokus på de administrative opgaver.

Hvem er vi?

Som virksomhed er Presenco Sport A/S en lille dansk virksomhed med 4 ansatte, men med et stort sortiment (9000 varenumre).
Vi indkøber, markedsføre, sælger og distribuerer sports udstyr (5 store og 50 små underleverandører) primært i Danmark, men også til resten af Skandinavien.
Vi har eget lager, men logistikken fungerer i høj grad også som drop-shipping og cross docking.

Hos Presenco Sport giver vi dig muligheden for både at arbejde med de operationelle opgaver og dit selvvalgte emne i henholdsvis 4 dage på kontoret og 1 dag hjemme i løbet af ugens 5 arbejdsdage. Forslag til opgaveemner kunne være:

Analyse af eksportmarkeder og udenlandske leverandører, Konkurrentanalyse, kundeanalyse, Webshop performance analyse, Strategi og handlingsplan, foranalyse
af ERP system (integration)

Vi har en kontorplads til dig, som vi forventer at du benytter dig af igennem hele praktikforløbet, for at opretholde en god faglig og social kontakt.

Du kan læse meget mere om os her https://www.presencosport.dk/omos.

Hvordan får jeg praktikpladsen?

Send os dit CV med en kortfattet ansøgning samt billede til Mikkel Poulsen på mikkel@presencosport.dk, og lad os mødes til en snak om dine ambitioner og hvilken forskel du kan gøre i din praktikperiode.

Vi glæder os til at høre fra dig!