Praktikant til Presenco Sport A/S – Multimediedesign eller Webdesign

Vi søger med opstart januar 2017 vores nye studiemedarbejder (8 timer om ugen) , som samtidig har lyst til at lave sit praktikforløb hos os. Vi har en kontorplads til dig, som vi forventer du bruger i praktikforløbet, så vi har en god faglig og social kontakt.

Vi er en lille virksomhed (4 medarbejdere) med et meget stort sortiment (9000 varenumre), som indkøber, markedsfører, sælger og distribuerer sportsudstyr (fra ca. 5 store og ca. 50 mindre underleverandører). Vi har eget lager, men logistikken kører i høj grad også som drop-shipping og cross docking.

Vi arbejder bl.a. i Magento, Ubivox, Issuu og SumoMe og analyserer bl.a. på konverteret omsætning i Google Analytics og fejl i Google Merchant og Search Console. Vi bruger ekstern webmaster og bureuaer til Telemarketing, Adwords, SEO etc.

Vi har pt. en meget selvkørende praktikant, som studerer webdesign og som laver en ny hjemmeside i Magento. Derudover hjælper han med SEO arbejde 8 timer om ugen. Kan din opgave omhandle optimering af vores hjemmeside med intern linkbuilding, SEO titles og discriptions, billed-tags eller lignende er den fordel for os, men din opgave kan også omhandle et relevant emne efter eget valg.

Send os en kortfattet ansøgning og lad os mødes her hos os på Jernet 3 i Kolding. Du er velkommen til at kontakte Mikkel Poulsen på 7550 6011 eller mikkel@presencosport.dk for at høre nærmere.

Venlig hilsen

dit Presenco Sport team.

Læs mere om os her www.presencosport.dk